BOSCH ELECTROCASNICE

BSH Electrocasnice este sucursala in Romania a concernului german BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH cu o activitate multinationala, avand o cifra de afaceri in anul 2007 de peste 8.8 miliarde de euro. Fondata in 1967 ca un "joint venture" intre Robert Bosch GmbH (Stuttgart) si Siemens AG (München), concernul BSH ofera atat o gama larga de produse si aparate mici cat si solutii tehnice. In ultimii zece ani, grupul BSH a cunoscut o crestere spectaculoasa: de la 13 locatii de productie in 3 tari este dezvoltat in prezent in 43 de fabrici in 14 tari din Europa, Statele Unite ale Americii, America Latina si Asia. Exploatand o retea internationala vasta de vanzari si service, concernul este alcatuit in prezent din aproximativ 70 de companii in peste 40 de tari, cu mai mult de 39000 de angajati. Sediul central este la Munchen. BSH Electrocasnice a fost infiintata in anul 1999 si are ca obiect de activitate principal importul si distributia in Romania a aparatelor de uz casnic marcile Bosch si Siemens, precum si furnizarea de garantie "after sales" si servicii post garantie pentru aparatele de uz casnic. Gama de produse a reusit, intr-un timp scurt, sa se impuna in ceea ce priveste calitatea, fiabilitatea si utilizarea de noi tehnologii in domeniu.

Design interactiv & Dezvoltare platforme web

Bloom Communication, partener traditional Bosch Electrocasnice Romania de cc 8 ani, reuseste cu succes sa sustina comunicarea online a produselor Bosch Electrocasnice, fiind ghidata de viziunea fondatorului Robert Bosch: "Daca ai renuntat la ideea de a te perfectiona, inseamna ca ai incetat sa mai fii bun."

Abordarea proiectelor cu o echipa multidisciplinara cu focus pe strategie si dezvoltarea de solutii a constituit punctul forte intr-un parteneriat de durata, continuu imbunatatit prin prisma dezvoltarii serviciilor si implicit a rezultatelor.