Romina Exclusive


Design interactiv & Dezvoltare platforme web

Platforma web dedicata & newsletter

Piata luxury & quality apreciaza si acorda o importanta majora produselor originale, cu finisaje manuale si tuse artistice realizate cu migala.

Romina Exclusive, divizia luxury de la Romina Furniture, dezvolta colectii originale ce pot fi personalizate in functie de dorintele si proiectele ambientale dedicate spatiilor de locuit ale clientilor.

Pentru a reusi in zona online sa construiasca o zona de comunicare consistenta cu actualii si viitorii clienti, Romina Exclusive avea nevoie de un website de prezentare care sa puna in valoare atributele functionale si de design ale colectiilor sale.

Provocarea noastra a fost sa construim un website cu o platforma de administrare si newsletter dedicate, care sa indeplineasca obiectivele de comunicare si de reprezentare ale brandului Romina Exlusive.

Pentru a accentua avantajele produselor si maniera in care sunt realizate, stilul de comunicare ales a fost unul minimalist, cu focus pe colectii si pe detaliile spectaculoase ale elementelor de mobilier finisate manual si innobilate cu foita de aur, argint sau/si diverse pietre semipretioase.

Urmand aceasta strategie, am realizat un website ce valorizeaza munca artizanala unita cu elementele industriale in contextul unor colectii unice, personalizabile.

Website-ul www.rominaexclusive.com este construit pe o platforma dedicata ce permite administrarea informatiilor, fotografiilor, stirilor si newsletterelor.