7 Spice

 Sapte Spice proceseaza in morile sale grau de panificatie de cea mai buna calitate, in conditiile impuse de normele in vigoare. Produsele de morarit oferite sunt sigure din punct de vedere igienic si constante din punct de vedere al caracteristicilor. Din gama, putem mentiona faina de grau (tip 480, 550, 650, 800, 1250, 1350), faina graham, gris, ambalate si comercializate in functie de necesitatile clientilor.

Management de brand


Print & Packaging

Compania Sapte Spice, membra a grupului Vel Pitar, a incredintat companiei Bloom Communication sarcina de a defini standardele, procedurile de comunicare si stilul vizual corporate al companiei.

In urma procesului de analiza a necesitatilor de comunicare ale companiei Sapte Spice, Bloom Communication a inventariat tipologia de instrumente de comunicare corporate folosite in mod curent de client in comunicarea cu partenerii si clientii sai. Bloom Communication a conceput si a realizat toate materialele si instrumentele de comunicare corporate, definind, in acelasi timp, stilul vizual al companiei. Toate acestea au fost explicitate prin standarde si proceduri, in manualul de identitate corporate.

Odata cu definirea noilor standarde, Bloom Communication a conceput si designul noului packaging industrial pentru compania Sapte Spice.