SILFIDE


Strategie de brand


Print & Packaging


Design interactiv & Dezvoltare platforme web


Campanie de comunicare

Compania Alevia este unul din producatorii romani de top din domeniul suplimentelor alimentare si al ceaiurilor medicinale, oferind produse cu un raport calitate/pret foarte bun, fiind preocupata mereu de cresterea calitatii vietii pacientilor prin sustinerea sanatatii si unei vieti echilibrate.

Din viata fiecaruia fac parte si ajustarile in greutate sau sustinerea greutatii corporale in zona optima de confort si echilibru medical. Deoarece compania Alevia doreste sa fie de folos, sustinand o parte cat mai mare din necesarul de upgrade natural (prin vitamine si suplimente alimentare) necesar in diverse perioade ale vietii sau in diverse contexte de efort sau/si stres, a construit un produs adjuvant in dietele dedicate pierderii in greutate: Silfide.

Primind provocarea de a comunica acest produs in piata astfel incat sa genereze o crestere a brandului in piata de profil, am directionat comunicarea brandului intr-o zona putin explorata pana in acel moment de celelalte branduri similare din piata: Silfide este produsul care se adapteaza oricarei metode de slabit echilibrate si sanatoase, in diversele contexte in care ai nevoie de ajutorul acestui produs: dupa 25 de ani, cand sedentarismul creste, dupa nastere, dupa 45 de ani, cand organismul are nevoie de atentie mai mare etc.

Unul dintre instrumentele care a sustinut acesta abordare de mare folos publicurilor tinta Silfide a fost revista SLIM, construita dedicat si personalizat, care poate fi rasfoita atat offline, cat si online: alevia.com.ro/silfide