Nichi - Cristina Nichita

Un jucator important in lumea modei romanesti, Nichi, este o casa de moda cu traditie ce creeaza, inca din 1995, colectii ce "tintesc femeia de cariera, femeia rafinata, inteligenta si echilibrata, stapana pe sine si mereu in centrul atentiei"

Print & Packaging

Bloom Communication a participat la dinamizarea comunicarii si cresterii impactului colectiilor Nichi - Crisitina Nichita in zona retail-ului clasic printr-o serie de campanii de comunicare. Astfel, fiecare colectie a fost introdusa intr-o lume speciala, emotionala. In plus, am daruit clientelor brandului Nichi un packaging design de cinci stele pentru ca fiecare produs merita sa fie purtat catre destinatie intr-o cutie personalizata si construita special pentru el.

Design interactiv & Dezvoltare platforme web

Bloom Communication a definit si construit lumea digitala a brandului Nichi, furnizandu-i solutia corporate www.nichi.ro si shop-ul online www.shop.nichi.ro. Solutiile de comunicare interactiva si de comercializare on-line a produselor propuse si implementate de Bloom Communication au dinamizat si modernizat comunicarea, furnizandu-i, in acelasi timp, instrumente de crestere a notorietatii pozitive si a puterii brandului.