SMILE DENT

Smile Dent, clinica de medicina dentara cu activitate regionala (Iasi) si internationala (UK, Italia etc.) ofera pacientilor sai servicii quality avand o echipa de profesionisti inalt specializata si aparatura moderna, reusind sa multumesca clienti din toate colturile Europei. Serviciile Smile Dent sunt dedicate intregii familii, iar pentru companii ofera o serie de avantaje competitive. Toate aceste elemente trebuiau evidentiate in comunicarea de brand si cea comerciala, avand in acelasi timp personalitate distincta si instrumente vizuale personalizate. Aceste obiective au fost indeplinite cu succes de echipa noastra. Am livrat un un sistem vizual minimalist, insa puternic personalizat prin ilustratii realizate dedicat si prin ansamblul general al simbolisticii si elementelor grafice folosite, atat in materiale corporate de tip print, cat si in designul interactiv. Mesajele au fost construite astfel incat sa puncteze si sa sustina informatiile tehnice, avantajele competitive si beneficiille oferite de Smile Dent.

Print & Packaging

Stil vizual si standarde de comunicare
Materiale corporate dedicate comunicarii


Bloom Communication a redefinit comunicarea de brand pentru clinica Smile Dent.

Zambetul este primul “as social“ din maneca fiecaruia dintre noi. Un zambet frumos, cald si prietenos este cheia succesului social. Smile Dent are grija ca tu sa ai un zambet sanatos si frumos!

Noua Interfata de brand foloseste ca leitmotiv zambetul si avantajele sociale ale acestuia, punand beneficiile serviciilor Smile Dent sub semnul rosu al destinderii, bucuriei, relaxarii, prieteniei. Comunicarea targetata pe grupurile tinta ale clinicii este personalizata, puternic diferentiatoare si de departe cea mai calda si mai sociabila din industrie. Ilustratiile unicat realizate pentru Smile Dent vorbesc despre dedicarea companiei fata de pacienti si nevoile acestora, deschiderea catre cele mai bune si mai moderne solutii in domeniu, astfel incat sa daruiasca cele mai frumoase si mai sanatoase zambete!

Design interactiv & Dezvoltare platforme web