Lumiteh

Compania Tehnoton a lansat pe piata divizia de LED-uri LUMITEH. Bloom Communication a construit identitatea vizuala, layout-ul grafic, design-ul interactiv si elementele esentiale comunicarii in mediul off-line pentru proiectul LUMITEH.

Identitate verbala


Identitate vizuala


Design interactiv & Dezvoltare platforme web

Industria producatoare de sisteme de iluminat pe baza de led s-a dezvoltat galopant in ultimul deceniu, impunand solutii inovatoare in iluminatul stradal, industrial, architectural, office si home use. In acest context, grupul de firme Omega Tehnoton si-a dezvoltat o divizie puternica in oferirea de solutii complexe si servicii de proiectare si implementare a sistemelor de iluminat cu led. Departamentul a cunoscut cresteri puternice succesive, impunandu-se dezvoltarea si transformarea departamentului intr-o linie de business distincta in cadrul grupului de firme Omega Tehnoton.

Bloom Communication a construit directia strategica de comunicare la nivel corporate pentru noul brand, oferind pachetul complet dedicat comunicarii in piata: identitate verbala, identitate vizuala, print, design interactiv & platforma web.